HTML

Keményebb keverék

Minden, amit a Forma 1-ről gondolok. Struktúra, logika és rendszer nélkül.

Friss topikok

  • : Na, blogmotor megviccelt, szóval azt akartam mondani, hogy más csapatoknál ez a teljesítmény, amit... (2010.04.18. 20:34) Ferrari bungee jump - a kötelet odakötötte valaki, gyerekek?
  • frontember76: @v.r.a.i.k.k.i: én remek pilótának tartom, és nagyot nőtt a szememben az elmúlt években, de össz... (2010.03.30. 22:48) ausztrál rákkendroll
  • raikkicsávó: Gratulálok az írásodhoz ! Jók a meglátásaid! Az FIA olyan ismerősen működik: fejetlenség,kiskapuk... (2010.03.22. 09:22) FIA - már megint mi ez az egész?
  • tfefe: Szia Fronti! A lényeggel egyet értek. Én is azok közé tartozom, akik szerint várni kell még mit h... (2010.03.17. 17:41) Recept dögunalom ellen
  • Hugo Stiglitz: USF1 hivatalosan is bedobta a törülközőt... (lásd autosporton), gondoltam megemlítem Amúgy nagyon... (2010.03.02. 23:02) Új csapatok - ez valami vicc?

2009.11.12. 16:21 frontember76

Asszonyt cserél a Mercedes?

Legnagyobb pálya, amit a Mercedes művel. Csak a legnagyobbak tudják utána csinálni, ha egyáltalán lehetséges. Izzanak az irodák, egymásnak adják a kilincset a házassági tanácsadók, a kerítőnők, a jósnők, az ügynökök, mindenki csak mondja és mondja. A Mercedes meg ül, mint a gazdag férj a hatalmas irodában, és számolgat, meg romantikázik.

Nagyon boldog volt az előző feleségével. Világbajnoki címek, csodálatos barátság, 15 éves párkapcsolat - becsületére válik mindenkinek. De a feleségnek nem volt elég a háztartásbeli szerep, az üzletelni kezdett, fene a dolgát, pedig volt lóvé meg siker rendesen. Nem adta az ingatlant egészen, csak a 40%-át. A valódi férfi csőrét mindig is baszkurálta ezzel. Pedig az ígért érte mindent, de csak nem jött be. Persze a férj is kereskedett közben máshol ám, voltak ott még futó kapcsolatok, de az asszony azt elnézte, nem volt féltékeny típus. Azt mondta, ha csak szex (motor), az nem gond. Beleszeretni nem szabad senkibe. Azt ne csinálja a férj, azt kérte az aszony. Végülis jogosan.

Dehát megjelent a színen ez a kiscsaj. Fiatal, de azt mondták olyan előélete van, hogy ingyom-bingyom. Ráadásul nagyon összerakott kiscsaj volt, a Mercedes már akkor nézegette, méregette. Aztán jött a baj. Kiscsaj bejelentette, hogy elhagyták, kidobták, magányos, össze van törve. Ilyen testtel? Mercedes megroppant. Hivatalosan segítségnyújtásnak indult, de a McLaren feleség már tudta, hogy ebből gáz lesz. Tudta, hogy a nyomorult kis kurva ha teheti ráíratja az egész kéróját a Mercire, aki csak erre vár 10 éve. Az egész McLaren házasságot tönkreteheti!! Ráadásul úgy riszálta magát egész évben, miközben a McLaren egy csoffadt öregasszonyként viselkedett fél éven keresztül - a Brawn bébi meg állt a vakuk kereszttüzében, lenyűgözött mindenkit, elrabolta a show-t..Ott ment el a házasság. Hiába tepert a 2. félévben a McLaren, hiába mutatott olyat az ágyban, hogy a Mercedes a 10 ujját megnyalta, a szezon a Brawn-cicáé lett végérvényesen. De ha ez nem lett volna elég, a kis rafkós csirke a következő szezonra is parádés szexet ígért, sőt, nem volt rest beközölni, hogy a Mercedes be is költözhet hozzá, és a kérót is a nevére íratja.

Itt van vége a sztorinak nyilván. A fiatalabb, virgoncabb kiscsaj odaért már megint. Az előző feleség meg teszi, amit ilyenkor tenni szoktak - iszonyatos lóvéra leveszi a csávót, viszi a házat, a kocsit, mindent, amit csak ér - adjuk meg neki, hogy most kivételesen ebben tök igaza van. Abban meg csak reménykedhet, hogy a következő házassága olyan erős lesz, amivel keményen be tud mutatni ezeknek a frissen turbékoló Mercedes-Brawn-féléknek. Meg fog tenni mindent, különben kidobott, elhasznált öregasszonyként néznek majd rá a klubban, és mindenki szánakozni fog rajta. Ezt nem engedheti meg.

A friss házasok meg jövőre is megpróbálnak népszerűek lenni, és kipróbálják, vajon házasságban is ugyanolyan jó-e a szex, mint a lopott órákban, mint a párkapcsolat elején, amikor minden olyan új és izgalmas.

6 komment


A bejegyzés trackback címe:

https://kemenyebbkeverek.blog.hu/api/trackback/id/tr211520515

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

andistvan 2009.11.13. 11:58:58

Üdv Frontember!

Jó hasonlat :-) Egyenlőre nagyon úgy fest, hogy beköszönt egy tartós Merci uralom az F1-ben. Főleg, ha tényleg összejön a Brawn házasság és két top csapattal támadnak jövőre. A Ferrariban nagyon nem látom a potenciált, láthattuk az elmúlt három évben, hogy nagyjából ez a max amit ki tudnak hozni magukból ez pedig édes kevés lesz a töretlen fejlődő Mercivel szemben.

frontember76 · http://kemenyebbkeverek.blog.hu/ 2009.11.13. 23:04:17

@andistvan: nem rossz a Ferrari iránya Alonsoval, de szerintem Massa még útjában áll a hosszútávú terveiknek - amennyiben van nekik ilyen. Az elmúlt 3 év arról árulkodott, hogy nincs. De Alonso adu ász, ezt sosem szabad elfelejteni. Ha megtanulnak kereket cserélni, meg normális versenytaktikát kidolgozni, életveszélyesek lesznek újra.

A Merci tényleg hihetetlenül domináns pillanatnyilag, tőlük én is azt várom, hogy átveszik az irányítást. MOndjuk egy 5 éves távlatban a Brawn - Mercedes házasságot látom őrületesen esélyesnek egy sorozatos vb címre.

donpapa82 2009.11.14. 11:13:34

Grat Frontember,jó kis hasonlat!:)
De mi lesz Kimivel?

tfefe 2009.11.15. 22:28:01

Hali!
Szerintem is jó hasonlat, tetszik a blogod. Már régebb óta olvasom, most írok is pár szót. :)

Szerintem a Merci kufárkodik a pilótákkal is, hiszen a McLarennél a pilóták fizetésének felét ő állja, ezért kapott beleszólási jogot (nem döntésit) a pilóta kérdésbe. Nos ha igaz amit mondanak, kissé fura, hogy a McLaren 10 milliót adna Buttonnek, vagyis a Merci 5-öt, míg a Brawn mindössze 3-at, és a Merci ehhez nem adna semmit sem. Pedig nem 40, hanem 75% tulajdon megvásárlásáról beszélnek. Persze nem tudhatom mi a céljuk ezzel, de hogy ebben a pilótaáramlásban benne van a kezük, ebben biztos vagyok. Raikönnen, Heidfeld és Button után, úgy tudom ma Kubica is ellátogatott Workingbe, és a Merci év végi rendezvényén Anthony Davidson vezette a Brawn GP autót. Nem tisztul a kép, hanem egyre több név van a kalapban, ez szerintem azt jelzi hogy még egy ideig eltárgyalgatnak, alkudoznak még. És Rosbergről sem jelentettek be még hivatalosat...

ven 2009.11.18. 00:39:50

Kimi nem lesz jövőre az F1-ben...
szomorú vagyok.
süti beállítások módosítása